Bitmain штотуку го објави најпрофитабилниот Ethereum Classic Miner!Antminer E9 Pro ETC Miner

E9 Pro постер

Сосема нов класичен рудар за ethereum.Ова е најпрофитабилниот, најмоќниот и најефикасен ETC рудар.Преглед на Antminer E9 Pro.

Овој рудар ќе хаши близу 4000 mh и додека користи само потрошувачка на енергија од околу 2000 вати.Погрижете се да ја прочитате целата денешна статија за да не пропуштите никакви детали за овој нов профитабилен ethereum класичен рудар од bitmain.

Спецификации

ПРОИЗВОДИТЕЛ Bitmain
МОДЕЛ Antminer E9 Pro (3,68 Gh)
ОСЛОБОДУВАЊЕ февруари 2023 година
ГОЛЕМИНА 195 x 310 x 550 mm
ТЕЖИНА 20200 гр
НИВО НА БУЧАВА 75 db
фан(и) 4
МОЌ 2200 W
ИНТЕРФЕЈС Етернет
МЕМОРИЈА 7G
ТЕМПЕРАТУРА 5 – 40 °C
ВЛАЖНОСТ 10 - 90 %

Преглед

  • Antminer E9 Pro (3680 MH/S) од Bitmain го ископува алгоритмот ETCHash со максимална стапка на хаш од 3680Mh/s за потрошувачка на енергија од 2200W.
  • Ова е вашата последна генерација и рудар со високи перформанси за Ethereum Classic Mining.
  • Bitmain Antminer E9 Pro го отклучува зголемениот поврат на рударството за Ethereum Classic со постигнување подобрен сооднос на енергетска ефикасност од 0,6 Ј/М, нудејќи им на рударите дополнителни награди за рударство.
  • Bitmain E9 Pro вклучува индустриски стандарден дизајн, во кој се сместени најновата технологија за дисипација на топлина за да се подобри долговечноста на рударот.

Заклучок

  • E9 PRO 3680M е ефикасна машина за рударство дизајнирана да ви помогне да заработите пари.Тоа е ETC рудар со 3680M хашрејт кој може да ви помогне брзо да минирате ETC монети.Има одлични перформанси, стабилна работа и исклучително мала потрошувачка на енергија.
  • E9 PRO 3680M е опремен со напредна технологија за да ви помогне да го добиете најдоброто враќање од рударството.Има кориснички интерфејс, што ви овозможува лесно да го поставите и управувате со рударот.

Ако барате ETC рудар со високи перформанси, E9 PRO 3680M е одличен избор.Тоа не само што ви помага да заработите пари, туку и ви носи неограничени поврати. И кликнете на омилената мрежа:https://apextomining.com/ за да не пропуштите никакви ажурирања.Среќно рударство, мир.

 

Нашата репутација е ваша гаранција!

Други веб-локации со слични имиња може да се обидат да ве збунат да мислите дека сме исти.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd е во рударскиот бизнис со блокчејн повеќе од седум години.Во последните 12 години, Apexto беше добавувач на злато.Имаме секакви ASIC рудари, вклучувајќи ги Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Исто така, лансиравме серија производи од систем за ладење со масло и систем за ладење со вода.

Детали за контакт

info@apexto.com.cn

Веб-страница на компанијата

www.asicminerseller.com

WhatsApp група

Придружете ни се: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGEyYDCr7tDk

 


Време на објавување: Февруари 10-2023
Стапи во контакт