JASMINER X16 тивок сервер со висока пропусна моќ

Постер X16-Q

Јасминер работи на ултра тивок производ со висока моќност наречен x16-q по x4-q.Првата серија ќе биде пуштена во продажба во мај 2023 година.

Преглед на производот

JASMINER X16-Q е опремен со саморазвиениот интелигентен мотор на JASMINER со висока пропусна моќ, базиран на аритметички чип, специјално изграден за „комплексни гигантски“ блокчејн мрежи.Потребни се само 630w±10% од потрошувачката на енергија за да се добијат 1845MH/s±10% од ултра високата стапка на хаш, обезбедувајќи нови перформанси за да се намалат трошоците и да се зголеми ефикасноста за апликации како домашна употреба, соба за сервисирање IDC или професионални локации.Со повеќекратни предности како што се висока моќност и ниска потрошувачка, лесно распоредување, тишина и еколошки, на клиентите им носи апсолутно удобно искуство.

Спецификација

ПРОИЗВОДИТЕЛ Јасминер
МОДЕЛ X16-Q
ИСТО ТАКА ПОЗНАТО КАКО Jasminer X16-Q ETC рудар
ОСЛОБОДУВАЊЕ мај 2023 година
ГОЛЕМИНА 360 x 482 x 134 mm
ТЕЖИНА 10000гр
НИВО НА БУЧАВА 40 db
фан(и) 2
МОЌ 630 W
ИНТЕРФЕЈС Етернет
МЕМОРИЈА 8 GB
ТЕМПЕРАТУРА 5 – 40 °C
ВЛАЖНОСТ 5 - 95 %

Екстремна ефикасност и брилијантна иднина

JASMINER X16-Q има новонадградени 1845MH/s ±10% посилни пресметковни перформанси и сооднос на потрошувачка на енергија од 0,34 J/MH, обезбедувајќи целосна промоција за извршување на врвни перформанси, енергетска ефикасност и извонредно искуство со хаш-стапка.

Крајна тишина и максимална удобност

JASMINER X16-Q е дизајниран со структура оптимизирана за екстремни перформанси на ладење, работни температури од 0-40℃ и ниво на бучава од 40dB±10%, работи и за употреба во спална соба.

Одличен изглед и голема моќ

Уметничкиот дизајн од типот на термичка решетка, кој ја истакнува личноста и убавината на технологијата, висечките навртки од двете страни овозможуваат распоредување во просторијата на серверот IDC, домот или други средини, давајќи стабилна и зголемена моќност.

Нашата репутација е ваша гаранција!

Други веб-локации со слични имиња може да се обидат да ве збунат да мислите дека сме исти.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd е во рударскиот бизнис со блокчејн повеќе од седум години.Во последните 12 години, Apexto беше добавувач на злато.Имаме секакви ASIC рудари, вклучувајќи ги Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Исто така, лансиравме серија производи од систем за ладење со масло и систем за ладење со вода.

Детали за контакт

info@apexto.com.cn

Веб-страница на компанијата

www.asicminerseller.com

WhatsApp група

Придружи ни се:https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGEyYDCr7tDk


Време на објавување: 26-12-2022 година
Стапи во контакт