Новиот рудар за монети Hns од Bitmain: HS3

Постер HS3

Bitmain разви нови машини во различни валути оваа година бидејќи приходите на btc се намалуваат.Денес ќе споделиме со вас нов рудар, HS3, кој е подготвен за претпродажба.

Спецификации

Производителот Bitmain
Модел Antminer HS3 (9-ти)
Ослободување декември 2022 година
Големина 331 x 234 x 391 mm
Тежина 6100 гр
Ниво на бучава 75 db
Навивач(и) 4
Моќ 2079 W
Интерфејс Етернет
Температура 5 - 45 °C
Влажност 5 - 95 %

 

Производител:

HS3 е произведен од Bitmain, кој има висок квалитет и врвна услуга, е пионер и познат лидер во индустријата за рударство на криптовалути.Bitmain првенствено се занимава со висококвалитетна опрема за ископување криптовалути и индустрии за апликации.Целта на компанијата е да стане главен снабдувач на компјутерска моќ и да помогне во проширувањето на компјутерскиот сектор со висока моќност низ целиот свет.

Алгоритам и потрошувачка на енергија:

Модел Antminer HS3 (9Th) од Bitmain рударски алгоритам Handshake со максимална стапка на хаш од 9 Th/s за потрошувачка на енергија од 2079W.

Тежина:

Тежината на HS3 е 16,1 кг.Лесно се транспортира и не бара употреба на големи машини.

Бучава:

HS3 генерира 75 dB бучава. Филтрите за бучава и апсорберите може да се користат за да се намали количината на бучава.

Напон:

HS3 работи на напон од околу 200V~240V, 50Hz/60Hz, што е убедливо највисокиот напон што може да се постигне за ископување криптовалути.Најефикасниот опсег на напон, 200V~240V, 50Hz/60Hz, е исто така најскап за инсталирање.Една од најзначајните моментални предности е тоа што можете да користите многу помали прекинувачи во панелот за прекинувачи.

Температура:

Температурата е клучен фактор што треба да се земе предвид бидејќи влијае на состојбата на гаџетот.Кога температурата на гаџетот се зголемува, неговата севкупна ефикасност може да се влоши.Минималните и максималните температури на HS3 се 0 степени Целзиусови и 40 Целзиусови степени, соодветно.Го штити уредот од прегревање и оттука го одржува здрав подолго време.

Гаранција и профитабилност:

Хеш-стапката на HS3 е 9Т, најефикасната машина за монети HNS.Вклучена е 6-месечна гаранција за производство од Bitmain.Од датумот на објавување, оваа машина заработуваше приближно 12,05 долари дневно и трошеше приближно 5,99 долари струја секој ден.

Монети што можат да се ископаат:

Единствената монета што може да се ископа од HS3 е монета HNS бидејќи таа е единствената монета што поддржува алгоритам за ракување.

HNS паричник и базен:

Ако рударите HNS за прв пат, прво мора да изберете HNS паричник и базен што ќе ги користите за потребите на рударството HNS пред да се најавите на компјутерот.За почеток, изберете паричник за вашата валута HNS.Постојат неколку алтернативи за ова.Може да користите и паричник за размена, како Binance, за складирање на вашиот HNS, кој потоа можете да го тргувате или да го повлечете.Мора да изберете базен за користење откако ќе ја имате адресата на вашиот паричник.Базенот е задолжен за доделување задачи на вашиот рудар на мрежата и дистрибуира награди според перформансите за рударство на машината.Имате бројни опции во зависност од видот на монетата што ја ковате.

Нашата репутација е ваша гаранција!

Други веб-локации со слични имиња може да се обидат да ве збунат да мислите дека сме исти.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd е во рударскиот бизнис со блокчејн повеќе од седум години.Во последните 12 години, Apexto беше добавувач на злато.Имаме секакви ASIC рудари, вклучувајќи ги Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Исто така, лансиравме серија производи од систем за ладење со масло и систем за ладење со вода.

Детали за контакт

info@apexto.com.cn

Веб-страница на компанијата

www.asicminerseller.com

WhatsApp група

Придружи ни се:https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGEyYDCr7tDk


Време на објавување: Декември-30-2022 година
Стапи во контакт