Надградениот Antminer ZEC miner Z15 PRO, 840KSol е објавен од Bitmain

Antminer Z15pro, надградена верзија на ZEC рударскиот сервер Z15 штотуку лансиран од Bitmain, сега е достапен за нарачка на официјалната веб-страница на Apexto.АнтминерZ15proе машина за рударство од четвртата генерација на Bitmain базирана на алгоритмот EquiHash.Алгоритмот EquiHash главно се користи за рударство Zcash, а може да се користи и за рударство на други валути користејќи го алгоритмот EquiHash.

Спецификација:

Производителот Bitmain
Модел Antminer Z15 Pro
Исто така познато како Zcash Miner Z15 Pro 840KSol
Ослободување јуни 2023 година
Големина 245 x 132 x 290 mm
Тежина 5900гр
Ниво на бучава 75 db
Навивач(и) 2
Моќ 2560 W
Интерфејс RJ45 Ethernet 10/100M
Температура 5 - 40 °C
Влажност 10 - 90 %

НаZ15pro840K користи паралелно снабдување со воздух со еден ред со двоен вентилатор и дизајн за дисипација на топлина.Машината за рударство може да се постави исправено или рамно според решетката на рудникот.Сепак, според големината, решетката со висина од 25cm во рудникот може да се постави само рамно, ве молиме.

Заштитниот капак на Z15pro 840K исто така е дизајн на прицврстување и е прицврстен со завртки за да се спречи случајно отворање на заштитниот капак.Отстранете ја завртката од заштитниот капак, притиснете и задржете го копчето и притиснете го нагоре за да го отворите.Овој чекор е потребен и кога го поврзувате кабелот за напојување.

Заклучок:

Рударот е лесен и лесен за ракување.Безбедно е да се инвестира. Кинеското име на zcash е ZEC, што е дигитална валута базирана на доказ за нула знаење.Zcash Во премисата за заштита на приватноста, корисниците можат сами да одлучат да откријат некои информации, како што е изборот да ја сокријат адресата за примање валута, информациите за трансакциите или салдото, итн. Zcash може да реализира економични и брзи и сигурни трансфери.Доколку сте заинтересирани слободно контактирајте со нашиот тим за продажба на Apexto.

 

 

Нашата репутација е ваша гаранција!

Други веб-локации со слични имиња може да се обидат да ве збунат да мислите дека сме исти.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltdе во бизнисот за рударство со блокчејн повеќе од седум години.Во последните 12 години,Апекстобил добавувач на злато.Имаме секакви ASIC рудари, вклучувајќи ги Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Исто така, лансиравме серија производи од систем за ладење со масло и систем за ладење со вода.

Детали за контакт

info@apexto.com.cn

Веб-страница на компанијата

www.asicminerseller.com

WhatsApp група

Придружете ни се: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGEyYDCr7tDk


Време на објавување: мај-29-2023 година
Стапи во контакт