Добредојдовте на новиот член на семејството на рударите на KDA-KD BOX II

KD BOX II Постер

Монетата KDA, како најпопуларна мала валута во моментов, рударот KDA е лансиран од различни производители.Следниве се машините што се пуштени и продадени во моментов.Погледнете какви машини имате при рака за да заработите пари за вас цел ден?

Опис

Модел KD-BOX 2 одРударство Goldshell2 алгоритми (Kadena) со максимален хашрејт од 5 Th/s за потрошувачка на енергија од 400W.

Спецификации

ПРОИЗВОДИТЕЛ Голдшел
МОДЕЛ KD-BOX 2
ИСТО ТАКА ПОЗНАТО КАКО KD-BOX II Кадена
ОСЛОБОДУВАЊЕ декември 2022 година
ГОЛЕМИНА 178 x 150 x 84 mm
ТЕЖИНА 2000гр
фан(и) 2
МОЌ 400 W
ИНТЕРФЕЈС Етернет
ТЕМПЕРАТУРА 5 – 35 °C
ВЛАЖНОСТ 5 - 95 %

Предности:

1.New Kadena Miner Обезбеди-Ново рударско искуство

KD BOX II, најновиот претстојниот рудар на Кадена на Goldshell.Моќен хашрејт со мала потрошувачка на енергија.Дали е предноста на BOX 11. KD BOX II го зголеми хашрејтот. што може да ви помогне да уживате во патувањето со крипто.

2. Мал, но моќен

Нов изглед со црно куќиште кое дава поинаков изглед на рударот.Сајтот за рударство е насекаде околу вас.Мали, лесни и тивки се исто така предностите на BOX II, добро организирани рудари за кутии во вашата куќа.

3. Исклучителен дизајн на телото

Целиот рудар е деликатно дизајниран.што е побезбедно и поудобно.Во исто време.компактната големина е исто така полесна за поставување, заштедувајќи простор

4.Напредна контролна табла

Практично за набљудување на хашрејт во реално време Просечен хашрејт и флуктуации на хешрејт.Обезбедување на кориснички систем за рударство.

5. Следлив, реален и стабилен хашрејт

ANTPOOL ќе им обезбеди на корисниците на KDA рудари стабилна услуга за рударски базен KDA.Секој план за хашрејт на KDA на интернет може да се следи во реално време преку ANTPOOL, а излезот од рударството ќе му се плаќа директно на корисникот.

Ако претходно имате некои машини за рударство KDA, KD BOX II е добар избор, поради високиот приход со мала потрошувачка на енергија, ако сте сè уште понова, топло ја препорачувајте оваа машина, бидејќи е исплатлива, со мал поврат на инвестицијата брзо.

 

 

Нашата репутација е ваша гаранција!

Други веб-локации со слични имиња може да се обидат да ве збунат да мислите дека сме исти.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd е во рударскиот бизнис со блокчејн повеќе од седум години.Во последните 12 години, Apexto беше добавувач на злато.Имаме секакви ASIC рудари, вклучувајќи ги Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Исто така, лансиравме серија производи од систем за ладење со масло и систем за ладење со вода.

Детали за контакт

info@apexto.com.cn

Веб-страница на компанијата

www.asicminerseller.com

WhatsApp група

Придружете ни се: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGEyYDCr7tDk


Време на објавување: 21-2-2023 година
Стапи во контакт